Alcoholvrije wijn

Alcoholvrije wijn, dat is soms best even zoeken, want de kwaliteit is niet altijd even fantastisch. Wij vonden de biologische, alcoholvrije wijnen van het Duitse bedrijf Weinkönig en we waren verbaasd. Zij gebruiken zeer goede (Franse) basiswijnen uit de Bordeaux voor hun wijnen zonder alcohol. Haal je dan de alcohol uit de wijn, dan blijft er tenminste iets goeds over. Alcohol verbloemd ook veel. Dat kan niet in alcoholvrije wijnen en dus is het zaak om de beste wijnen te de-alcholiseren. Kwaliteit, laat dat maar aan de Duitsers over! Het levert in dit geval een mooie Frans-Duitse samenwerking op. Alles zit er in, behalve de alcohol. Proef en verbaas jezelf.

6 artikel(en)

per pagina

 • Weinkönig Pearl Rosé Trocken (alcoholvrije wijn)

  Prachtig zalmroze van kleur, droog, met een neus van framboos en aardbei. Fris met een klein bittertje en een aangename, volzachte mousse. Dat deze Weinkönig Pearl Rosé Trocken alcoholvrij is zou je bijna vergeten.

  Meer informatie

  Normale prijs: € 8,60

  Nu voor: € 7,74

 • Weinkönig Cabernet Sauvignon Trocken (alcoholvrije wijn)

  Een alcoholvrije, soepele Cabernet Sauvignon Trocken van Weinkönig met een klein beetje tannine waardoor hij genoeg structuur heeft om te serveren bij vleesgerechten. Zacht en robijnrood van kleur. Heeft die typische Cabernet Sauvignon tonen weten te behouden, wat bijzonder is voor een alcoholvrije wijn.

  Meer informatie

  € 7,95

 • Weinkönig Romance en Blanc Trocken (alcoholvrije wijn)

  Witte alcoholvrij wijn gemaakt van Sauvignon Blanc en Sémillon druiven uit de Bordeaux. Weinkönig Romance en Blanc Trocken heeft een typische Sauvignonneus: frisfruitig, appel en limoentje en citroentje. Lekker rond van smaak en fris in de mond. Dankzij een aangenaam restsuikertje niet te droog en goed bij de maaltijd.

  Meer informatie

  € 7,80

 • Weinkönig Romance en Rosé Trocken (alcoholvrije wijn)

  Deze Weinkönig Romance en Rosé Trocken smaakt écht als rosé: fris, fruitig en met zo'n lekker rosé bittertje. Wij zijn onder de indruk van deze alcoholvrije rosé. Veel aardbeien en bessenfruit. Blijft lekker in je wangen hangen, mooie afdronk.

  Meer informatie

  € 7,80

 • Weinkönig Pearl Blanc Trocken (alcoholvrije wijn)

  Weinkönig Pearl Blanc Trocken heeft een fijne mousse en een fruitige neus met tonen van gist en appel. Het restzoetje maakt deze alcoholvrije bubbel heel toegankelijk en vriendelijk. Duidelijk geen kinderchampagne, maar een volwassen bubbel. Alcoholvrije wijn is zo gek nog niet zo bewijst Weinkönig met deze fles.

  Meer informatie

  € 9,20

 • Weinkönig Romance en Rouge Trocken (alcoholvrije wijn)

  Alcoholvrije, biologische wijn. Daar hebben we wel even naar moeten zoeken, maar met de Weinkönig Romance en Rouge Trocken hebben we een alcoholvrije, rode wijn gemaakt van biodruiven uit de Bordeaux. Dit is oprecht een Bordeaux zonder alcohol. Denk ook die stroeve tannines maar weg. Dit is soepel, rond en fruitig. Een aangename wijn met zwarte bes en kruidigheid. Alles is daar, alleen de alcohol ontbreekt.

  Meer informatie

  € 7,95

  Niet in voorraad

6 artikel(en)

per pagina