Dessert

Een goede maaltijd vraagt om een goede Port of dessertwijn als bekroning! Onze biologische dessertwijnen en Port wijnen zijn afkomstig uit wijngaarden waar de natuur haar gang kan gaan en waar de wijnboer geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt. Dat wetende is het toch net even een tikkie lekkerder nagenieten! Sinds 2010 zijn wij dé webshop voor biologische wijn.

4 artikel(en)

per pagina

 • Stellar Heaven on Earth

  2 beoordelingen
  Winnaar van "Silver Medal" bij de Michelangelo International Wine & Spirits Awards! - Heaven on Earth. Een betere naam had dit kleine flesje geluk niet kunnen krijgen. Amberkleurig en goudeerlijk, want niet alleen bio, maar ook nog eens fairtrade. De Afrikaanse wijnmakers laten de druiven op stro en rooibosthee indrogen, om zodoende sterk geconcentreerde druiven te krijgen.

  Meer informatie

  € 7,70

 • Casal dos Jordões Port Tawny

  Een gerijpte biologische port. Kruidig van smaak, met die typische licht geoxideerde Tawny tonen een zachte afdronk. Deze port werd in de 2005 bekroond met de Mundus Vini, dé prijs voor biologische wijnen.

  Meer informatie

  € 17,75

 • Casal dos Jordões Port Finest Reserve

  Veelbekroonde biologische port. Geconcentreerd en vol rijp donker fruit en sappige kersen. Ambachtelijk gemaakt, dus even uurtje rechtop zetten alvorens uit te schenken in verband met bezinksel. Feestelijk afsluiter bij kaasplankje of met een lekkere sigaar.

  Meer informatie

  € 21,75

 • Piedra Luenga PX

  Een fraaie, romige PX met behoud van frisse tonen. Piedra Luenga is de enige biologische Sherry maker in de regio Andalucia en dat maakt bio PX moeilijk (of juist gemakkelijk....) vindbaar. Deze PX sherry is dik en heeft tonen van noten, vijgen en rozijnen. Nergens te dik en te vol. Precies goed. Heerlijk bij zoete choco toetjes en rijpe blauwschimmel kazen.

  Meer informatie

  € 14,25

4 artikel(en)

per pagina