Cielo e Terra

De band tussen de aarde (terra) en de familie Cielo is ontstaan in de Valle del Chiampo in 1908 op het Casa Defra landgoed, waar de bescheiden Cielo familie wijngaard gelegen was. Giovanni Cielo’s nieuw opgerichte familie activiteit begon onmiddellijk vruchten af te werpen. Sinds Luca en Pierpaolo Cielo - 4e generatie wijnmakers - het bedrijf hebben overgenomen is het bedrijf van de Cielo familie uitgegroeid tot samenwerkingsverband tussen de familie en vele wijnproducenten uit de regio.

2 artikel(en)

per pagina

 • Uva Bio Bio Chardonnay

  Zeer betaalbare en smakelijke, biologische wijn uit Italië. Uva Bio Bio Chardonnay is mooi rond van smaak, lichtgeel van kleur. De geur van perziken, peer en rijpe meloen ontlokt je een slok, en nog één, en nog één.... Ideale dorstlesser, hier blijf je van drinken! En tegen deze prijs kan dat ook makkelijk.....

  Meer informatie

  € 5,60

 • Uva Bio Bio Merlot

  Merlot, altijd goed. En tegen deze prijs, zeker goed! Deze biologische wijn "Uva Bio Bio Merlot" is licht robijnrood van kleur met de geur van kers en vanille en de smaak van dikke rijpe kersen. Mjammie! Mooie structuur, zachte tannines, soepel en ongecompliceerd. Heerlijke doordrinkwijn.

  Meer informatie

  € 5,25

2 artikel(en)

per pagina