Familia Zuccardi

Het wijnhuis Zuccardi beheert zowel biologische als niet biologische wijngaarden in Mendoza, Argentinië. Momenteel is zo’n vijfendertig procent van de 800 hectare wijngaard bio gecertificeerd door het Argentijnse LETIS. De rest wordt duurzaam beheert. De wijnen van Familia Zuccardi zijn van uitstekende kwaliteit en gemaakt in moderne stijl. Echte Nieuwe Wereld wijnen dus. De wijnen worden met de modernste technieken gemaakt op het eigen domein.

Opa Zuccardi plantte de eerste wijnranken in Maipú. Inmiddels bestiert de Familia Zuccardi ook wijngaarden in de Uco Valley, waaronder een aantal biologische. De huidige top van het bedrijf, Alberto en Sebastian Zuccardi werden in 2007 door wijnmagazine DECANTER uitgeroepen tot meest invloedrijke personen in de Argentijnse wijnbusiness.


1 artikel(en)

per pagina

  • Vida Organica Chardonnay

    Nu met 20% korting! - Deze biologische Chardonnay die alles heeft wat je van een Chardonnay verwacht. Een droge witte wijn met een klein zoetje waarin je het gros van je fruitschaal kunt terugvinden: tropisch fruit, groene appel, citroen, peer, banaantje, ananas en ook nog een beetje honing. Zeer fruitig en lekker vol dus. Goed koud drinken met bijvoorbeeld seafood of salade met gerookte kip.

    Meer informatie

    Normale prijs: € 7,97

    Nu voor: € 6,38

1 artikel(en)

per pagina