Fasoli Gino

Sinds 1925 vindt er wijnbouw plaats op de grond van het Italiaanse domein Fasoli Gino. Opa Amadio plantte toen de eerste wijnranken op het domein en verkocht de wijn in steden als Verona, Vicenza en Padova. De vader van de huidige eigenaars en naamgever van het domein – Gino – breidde het domein verder uit in samen met zijn broer Gigi. Nu is de derde generatie aan de beurt: de tweelingbroers Natalino en Amadio Fasoli. Zij werken met groot respect voor hun voorgangers en de wijngaarden waarop hun wijnen tot leven komen.

Ze werken sinds 1980 op biologische wijze. Sinds 1990 zijn de wijngaarden biologische gecertificeerd. In de regio Veneto maken de broers onder andere de hier verkrijgbare Valpolicella Classica en Soave.

Fasoli Gino is een alom gerespecteerd wijnhuis met twee wijnmakers aan het roer die juweeltjes maken. Het wijnmaken is hen dan ook bijna letterlijk met de paplepel ingegeven.

Er komen geen producten overeen met de selectie.