Franse biologische wijn

Wie wijn zegt, zegt Frankrijk! Hieronder onze selectie van biologische en biodynamische Franse wijnen.

Artikelen 26 tot 29 van 29 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Cévennes Merlot IGP

  Een frisse, lichte, sappige Merlot met tonen van rood fruit en friszure pruimpjes. Een meer dan prima doordeweekse wijn. Makkelijk drinkbaar, makkelijk te combineren met allerlei gerechten. Cévennes Merlot IGP is bio gecertificeerd en heeft een aantrekkelijke prijs. Geen ingewikkelde wijn, gewoon erg lekker. Proost!

  Meer informatie

  € 5,99

  Niet in voorraad

 • Château Les Croisille Croizillon Malbec

  Elegant en verteerbaar zijn niet direct de woorden die je te binnen schieten bij de gemiddelde Malbec. Meestal is Malbec (te) rijk aan tannines, log en soms ronduit zwaar. Nee, neem dan deze Château Les Croisille Croizillon: een fijnzinnige uitzondering op het Malbec-repertoire. Licht, fruitig en heerlijk dorstlessend. Zo komen ze zelden uit Cahors, maar het is heerlijk en modern. Een wijn van nu. Jong drinken, veel drinken.

  Meer informatie

  € 9,95

  Niet in voorraad

 • Clos de l'Elu Bastingage Anjou Blanc

  Een witte Loire in Bourgogne stijl. Chenin Blanc op hout, waardoor alle facetten van deze druif loskomen: honing, noten, appels en peren en room, in toom gehouden door prachtige mineraliteit en frisse zuren. Een heel compleet glas wijn. Clos de l'Elu Bastingage Anjou Blanc kreeg in de Grote Hamersma van 2016 een 9 van meneer Hamersma.

  Meer informatie

  € 24,25

  Niet in voorraad

 • Domaine Bassac Merlot

  Een boersige Franse Merlot, met zo'n typisch stalluchtje. Dat wappert overigens weg als je de wijn even in je glas hebt. Daarna proef je warm rijp rood bessenfruit en zomerse pruimen. Geen onrustige tannines die de boel verstroeven. Het is een fijne ronde, vlezige wijn zoals je verwacht van een Merlot. Biologisch natuurlijk, gemaakt door de Zuid-Franse broers Delhon uit de Languedoc.

  Meer informatie

  € 7,50

  Niet in voorraad

Artikelen 26 tot 29 van 29 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2