Pizzolato Prosecco No Sulphur Added

Kijk, de Italianen van Pizzolato hebben hun best gedaan. Met deze Prosecco No Sulphur Added leveren ze een keurige Prosecco af mét smaak, maar zónder sulfiet. Ze heeft een klein blosje en geurt naar rijpe appel en brioche. In de smaak ook weer die appel, nu vergezeld van peer en citrus. Een zachte mousse en een lekker lobbig mondgevoel. Het grapefruitje in de afdronk maakt het feest compleet.

Beschikbaarheid In voorraad

€ 10,30
Onze garanties

Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 70

Alles 100% bio en biodynamisch

Bestelling per fles mogelijk!

Productbeschrijving

Details

Pizzolato Prosecco No Sulphur Added is een prosecco zonder toegevoegd sulfiet. Dat is knap, want witte wijn zonder sulfiet, dat is zo eenvoudig nog niet. Witte wijn heeft nogal de neiging tot oxideren en daarom is zwavelen zeker bij witte wijn geen overbodige luxe. De wijnmakers van Pizzolato hebben de zwavel echter achterwege gelaten bij deze Prosecco en toch een meer dan keurige wijn afgeleverd. Hulde!

La Cantine Pizzolato is sinds 1991 biologisch gecertificeerd. Daarvoor werd op soortgelijk wijze gewerkt, zoals bij veel Italiaanse wijnhuizen het geval is. Het is een familiedomein, al vijf generaties in handen van de familie Pizzolato. Het domein ligt in Treviso nabij Veneto.

Extra informatie

Extra informatie

Jaartal 2016
Productiewijze Biologisch, Veganistisch, Zonder sulfiet
Alcoholpercentage 11%
Flesinhoud 0,75 liter
Afsluiter Kroonkurk
Serveertemperatuur 8 - 10 graden
Druivensoort Prosecco
Lekker bij 1991
Keurmerk(en) EU Keurmerk
Land van herkomst Italië
Regio Veneto
Geschikt voor veganisten? Ja
Wijnhuis La Cantina Pizzolato

Beoordelingen

Schrijf je eigen beoordeling

Beoordeling van: Pizzolato Prosecco No Sulphur Added

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waardering
Kwaliteit