Villa Noria

Villa Noria is het geesteskind van een aantal jonge wijnmakers. Ze maken zeer betaalbare wijnen die makkelijk drinkbaar zijn, maar die niet direct eenvoudig zijn. Ja, ze drinken makkelijk weg, maar hebben wel klasse. In de Languedoc genieten ze van ideale omstandigheden en ze hebben wijn met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten gekregen, maar het blijft ontzettend knap wat ze weten te maken. In de gaten houden!

2 artikel(en)

per pagina

 • La Noria Blanc

  Laat je niet van de wijs brengen door de goudgele kleur van deze La Noria Blanc. Dit is niet zoet, niet rijk, nee juist heerlijk fris. Bijzonder. Wat voor druif is dit? Geurt naar exotisch fruit, vleug vanille en citrus. Rijk, rond en fris tegelijk. Wat, Sauvignon Blanc? Zo heb je het nog nooit gedronken..... Onalledaagse wijn voor elke dag.

  Meer informatie

  € 6,25

  Niet in voorraad

 • La Noria Rouge

  Weg met die goedkope supermarkt slobber, direct inruilen voor deze soepele vriend! Slobbert ook heerlijk weg, maar La Noria Rouge laat je wel slurpen op niveau. Eigenlijk is het puur de prijs die hem in de slobbercategorie plaatst, want het is een kwalificatie die deze wijn onwaardig is. Dit is een meer dan prima wijn voor een meer dan prima prijs.

  Meer informatie

  € 6,25

2 artikel(en)

per pagina