LET OP: Op woensdag 19 februari verzenden wij geen pakketten. Je bestelling wordt donderdag verzonden!

Wijnen

Weinkönig Blanc (alcoholvrije wijn) BIO

Witte alcoholvrij wijn gemaakt van Sauvignon Blanc en Sémillon druiven uit de Bordeaux. Weinkönig Romance en Blanc Trocken heeft een typische Sauvignonneus: frisfruitig, appel en limoentje en citroentje. Lekker rond van smaak en fris in de mond. Dankzij een aangenaam restsuikertje niet te droog en goed bij de maaltijd.

7.99
Niet op voorraad
  • Voor 16:00 besteldDezelfde dag verstuurd
  • 100% Bio 100% LekkerGrootste aanbod biowijnen
  • Gratis verzendingBij bestelling vanaf €70

Kenmerken

Kenmerken
Jaartal geen jaartal
Productiewijze Biologisch, Alcoholvrij
Alcoholpercentage 0%
Flesinhoud 0,75 liter
Afsluiter Schroefdop
Kenmerken
Serveertemperatuur 8 - 10 graden
Druivensoort Sauvignon Blanc, Sémillon
Land van herkomst Frankrijk
Wijnhuis Weinkonig

Gegevens

Meer over deze wijn

Biologische, alcoholvrije witte wijn uit Duitsland, gemaakt van Franse druiven. Hoe zit dat? Voor de Weinkönig Romance en Blanc Trocken haalt Weinkönig basiswijnen, mét alcohol dus, naar Duitsland om daar de wijnen vervolgens te ontdoen van hun alcohol.

Over het wijnhuis

Weinkönig kiest er bewust voor om kwalitatief goede basiswijnen te gebruiken voor hun alcoholvrije wijnen. Haal je de alcohol er uit, dan hou je namelijk een ander type wijn over. Alcohol geeft wijn namelijk een deel van haar smaak. Is de alcohol weg, dan hou je een naakte wijn over. Die moet heel goed zijn om het gebrek aan alcohol te compenseren, zo is de gedachte.

En kwaliteit, laat dat maar aan de Duitsers over! Dit is mooie alcoholvrij witte wijn, die ook nog eens is gemaakt van biologische druiven..

Reviews

Weinkönig Blanc (alcoholvrije wijn) BIO
Sterren