Wijn bij dessert

4 artikel(en)

per pagina

 • Clairette de Die Jaillance AOC

  Nu met 10& korting! - Deze lichtzoete bubbel is een waar genot in je glas, maar ook de regio waar ze vandaan komt is prachtig. Als je vanuit de Rhône richting Die rijdt kom je in een groene weelde terecht. Bossen, afgewisseld met wijngaarden. De weg meandert mee met de lager gelegen rivier Drôme. Een fijne route met de raampjes open. Een route die doet vermoeden dat je wel eens in het paradijs zou kunnen uitkomen. En wat blijkt? Dat is ook het geval.

  Meer informatie

  Normale prijs: € 13,25

  Nu voor: € 11,93

 • Casal dos Jordões Port Finest Reserve

  Veelbekroonde biologische port. Geconcentreerd en vol rijp donker fruit en sappige kersen. Ambachtelijk gemaakt, dus even uurtje rechtop zetten alvorens uit te schenken in verband met bezinksel. Feestelijk afsluiter bij kaasplankje of met een lekkere sigaar.

  Meer informatie

  € 21,10

 • Heaven on Earth

  Winnaar van "Silver Medal" bij de Michelangelo International Wine & Spirits Awards! - Heaven on Earth. Een betere naam had dit kleine flesje geluk niet kunnen krijgen. Amberkleurig en goudeerlijk, want niet alleen bio, maar ook nog eens fairtrade. De Afrikaanse wijnmakers laten de druiven op stro en rooibosthee indrogen, om zodoende sterk geconcentreerde druiven te krijgen.

  Meer informatie

  € 7,80

 • Piedra Luenga PX

  Een fraaie, romige PX met behoud van frisse tonen. Piedra Luenga is de enige biologische Sherry maker in de regio Andalucia en dat maakt bio PX moeilijk (of juist gemakkelijk....) vindbaar. Deze PX sherry is dik en heeft tonen van noten, vijgen en rozijnen. Nergens te dik en te vol. Precies goed. Heerlijk bij zoete choco toetjes en rijpe blauwschimmel kazen.

  Meer informatie

  € 13,50

4 artikel(en)

per pagina