Wijnproeverij Drenthe

Zoveel wijnen zoveel smaken. Geen product met zoveel verhalen, zoveel makers en zoveel vragen als wijn. Frank is een kenner van biologische en biodynamische wijnen. Hij neemt je tijdens zijn wijnproeverij mee in de bijzondere wereld van de biologische wijnen. Een wereld vol smaak en vol eigengereide (soms zelfs eigenaardige) wijnmakers. Maar ook een wereld bomvol smaak en nuances. En natuurlijk een wereld bol van verhalen. Frank laat je kennis maken met de mooiste wijnen, hij legt je uit hoe je proeven en hij vertelt je natuurlijk wat er zo logisch is aan biologische wijnen. Een wijnproeverij met aandacht voor smaak én voor de natuur in en om de wijngaard.

Wijnproeverij houden?

Wil je vrienden, bekenden of collega's verrassen met een wijnproeverij? Dan doet Frank graag met je mee. Bel of mail Frank voor de mogelijkheden.

Wijnproeverij op bijzondere locaties

Frank organiseert zelf ook wel eens een wijnproeverij (of andere lekkere activiteit). Daar kan je je ook op inschrijven. Hij kent veel boeren en producenten en heeft natuurlijk contacten met wijnboeren in Nederland en daarbuiten. Frank neemt je graag mee op pad en vertelt je alles over biologische wijnen en ander moois en lekkers.

Bekijk de agenda voor actuele proeverijen en evenementen.

Contact

Bel of mail met Frank voor de mogelijkheden. Je kunt hem bereiken via 085 - 30 38 435 of info@biologischewijnwinkel.nl Tot proefse!